Izaberite | Ulogujte se na Back Office


1970’s - Remarkable Beginnings
1970-e: Izuzetni počeci
1970-ih, školski nastavnik, koji je bio zabrinut za nedostatak fokusa i energije njegovih učenika, pitao se da li bi njegovi učenici imali korist od ishrane hranjljivim materijama algi.
Inspirisan idejom, nastavnik je počeo da eksperimentiše sa prirodnim rastom slatkovodnih biljaka poznatih kaoAphanizomenon flos-aquae (AFA). Oni koji su probali ovu biljku prijavili su neverovatne prednosti.

1980’s – Good News Travels Fast
1980-e: Dobre vesti brzo putuju
Mnoštvo izveštaja od strane korisnika AFA biljke, kojima su izraženi rezultati, pomoglo je skoku botaničke prodaje. Kako bilo, tajna širokog spektra korisnosti ove biljke tek treba da bude otkrivena.

Early 2000’s - The Right Question Yields The Right Answer
2000-te: Neverovatno otkriće
Inspirisan razvojem u istraživanju odraslih matičnih ćelija, Christian je došao na ideju - šta ako AFA nekako pomaže telu da prirodno otpušta veći broj matičnih ćelija?

Motivisan novim izazovom, istraživački tim je otišao na viši nivo. Više od 150 eksperimenata kasnije, Christian i njegov tim su doživeli proboj. Najzad, oni su izolovali jedinstvene komponenta odgovorne za AFA korisno delovanje.

Na osnovu ovog izvanrednog otkrića, Christian je razvio mešavinu od koncentrata AFA koja nudi potrošačima praktične metode korišćenja botaničkih zdravstvenih beneficija u obliku dodatka ishrani.

2005 - Stemtech is Founded
2005-e: Stemtech je osnovan
Christian-u je bio potreban biznis partner koji deli njegovu strast prema ishrani odraslih matičnih ćelija i njegovoj viziji budućnosti. On je pronašao takvog partnera u Ray Carter-u, iskusnom poslovnom poduzetniku. Crhristian i Ray su neumorno radili da izgrade Stemtech. Istraživanja Christian-a su pomogla da se stvori revolucionarna linija proizvoda, napravljena od jedinstvene mešavine AFA koncentrata i drugih biljaka, koje je kasnije doveo na svetsko tržište.

2007 – Stemtech on the Rise
2007-e: Stemtech u usponu
Sa lansiranjem SE®, Stemtech raste eksponencijalno. Rast je delimično podstaknut revolucionarnom kliničkom studijom objavljenom u visoko cenjenom žurnalu, Kardiovaskularna revaskularizaciona medicina. Ova studija pomaže Stemtech-u da se definiše kao lider u industriji dodataka ishrani.

2008 - Growth and Expansion
2008-ma: Rast i ekspanzija
Sa svojim mrežnim marketing biznisom u punoj snazi, prodaja Stemtech-ovih proizvoda počinje da raste. Potražnja širom sveta za SE® ohrabruje svetsku ekspanziju i Stemtech otvara predstavništva u više od 10 zemalja na šest kontinenata.

2009 - Industry Accolades
2009-e: Industrijsko odobrenje
2009-a je dokazano velika godina za Stemtech. Pored uspostavljanja dobre reputacije kao svetskog lidera u vrhunskim dodacima ishrani, Stemtech je izabran kao jedan od finalista za prestižnu nagradu američkog udruženja direktne prodaje.

2010 - National Recognition
2010: Nacionalno priznanje
Posle značajnih industrijskih priznanja godinu ranije, Stemtech je primio nacionalno priznanje 2010-e zbog očekivano dobrog delovanja. Nadolazeća lista od 5,000 najbrže rastućih privatnih kompanija u Americi (rangirani 1,484 od preko 29 miliona kompanija).

2011 - Two New Products & Record Sales
2011: Dva nova proizvoda i rekordne prodaje
2011-ta je revolucionarna godina za Stemtech.

Dva nova proizvoda:

SE2® Napredna podrška za telo je lansirana! Ovaj patent na čekanju i dugotrajnija vlastita formula, je značajan doprinos u industiji dodataka ishrani.

DermaStem® Obnavljajući serum čini ono što ni jedan drugi proizvod za negu kože ne može. Naš revolucionarni serum revitalizuje kožu, vraća i održava mladalačku živost kože. Predstavljamo svetliji, glatkiji, mlađi izgled kože koji počinje za samo 7 dana.

Rekordne prodaje

Mi uživamo rekordnu prodaju u preko 20 zemalja i ponosni smo da vidimo našu rastuću porodicu biznis partnera kako postiže uspeh širom sveta.

2012: Stemtech Applauds the Nobel Prize Award Winner for Stem Cell Research
2012: Stemtech pozdravlja dobitnika Nobelove nagrade
Stemtech pozdravlja izbor nobelovog komiteta za istraživače John Gurdon iz Velike Britanije i Shinya Yamanaka iz Japana za nagrade u psihologiji i medicini 2012.

U eksperimentima koji se sprovode u periodu od 50 godina, Gurdon and Yamanaka “su napravili revoluciju naših shvatanja kako se organizmi razvijaju,” komitet je rekao u svom saopštenju.

2013: The Year of the Stem Cell
2013: Godina naprednih tehnologija
2013-a godina je slavljena kao godina naprednih tehnologija od strane Atlantic-a. Druga publikacija, Popular Science je usledila uskoro nakon toga, obe ističući da se veliki koraci u nauci prave sada dajući pristup većem broju ljudi zdravstvenim tehnologijama.

Jun 2013: Dr. Allan Somersall je izdao prvu ikada napisanu knjigu o vrhunskoj ishrani. Reakcije su bile toliko pozitivne da se ubrzo nakon objavljivanja našla na listi najprodavanijih.

2014: A Year of Worldwide Expansion and Recognition
2014: Godina svetske ekspanzije i priznanja
2014-ta je bila godina koja je obeležila Stemtech, sa značajnim i brojnim dešavanjima. Sedište kompanije je preseljeno na Floridu, a uspostavljeno je i novo Evropsko sedište u Strazbergu, Francuska i novo Latino-Američko sedište u Guadajara, Jalisco. Stemtech je krenuo na put fokusirane kampanje brendiranja, počevši od otkrivanja elegantnog, novog loga kompanije i nove linije etiketa proizvoda, dizajniranih da podignu nivo prepoznavanja i pruže besprekorno iskustvo za naše nezavisne biznis partnere, kao i njihove klijente. U 2014-toj, Inc. Magazine je priznao Stemtech po treći put u 5 godina, i dve godine za redom, sa mestom na Inc. 5,000 listi najbrže rastućih kompanija. Mi smo takođe preradili neke od naših usluga za naše nezavisne biznis partnere, uključujući proširenje i pojednostavljenje Plana nagrađivanja i Vozilo bonus plana. Mi smo u velikoj meri povećali obim naših odnosa sa javnošću, sa proširenim prisustvom na društvenim mrežama, štampa izveštava o kompaniji, kao i naši osnivači, predsednik i izvršni direktor - Ray C. Carter, i predsednik naučnih istraživanja - Christian Drapeau. Ugledni portparoli su i dr. Alan Somersall i ambasador Ray Flynn. Postavili smo operacije u preko 30 zemalja, širom sveta. Stemtech će gledati na 2014-tu godinu kao na godinu reklame za sve nas.

2015: The Next Generation of our Flagship Product
Stemtech unveils se3 advanced formula, the pinnacle of wellness. An amazing 11 new markets open, bringing our global family to 45 countries! We are named to the Inc 5000 list of fastest growing companies for the third year in a row!

2016: New Product Division and Expansion Milestone
The company expands to over 50 countries! Our expansion comes along with the launch of D-Fuze, an innovative product aimed to dissipate the EMFs that radiate from cell phones. D-Fuze opens a new division in the Stemtech line - ECO Products. The company adds prominent Dr. Yury Kronn, PhD, to its scientific board. Dr. Kronn specializes in Vital Force Technology, also called “subtle energy,” which is the base for D-Fuze.© 2017 Stemtech HealthSciences Corp - All rights reserved.
SSL site seal - click to verify