Izaberite | Ulogujte se na Back Office


SE2Header

DermaStem-ova® jedinstvena formula ima na desetine prirodnih sastojaka, koji stimulišu potencijal obnavljanja Vaše kože.

SE2Product

Prirodno blagostanje sa DermaStem®

Formula ovog revolucionarnog seruma je dizajnirana sa najnovijom tehnologijom i inovacijama da pomogne Vašoj koži na način koji joj je priroda namenila. Naš prodorni serum revitalizuje izgled kože, obnavlja i održava njenu mladalačku živost. DermaStem® je napravljen od prirodnih sastojaka, koji podržavaju idealno okruženje za prirodni proces obnavljanja kože. Samo jedno ili dva špricanja moka obojene fuzije od prirodnih ulja i biljnih ekstrakata, koje se primenjuje na delikatnim oblastima lica, povećavaju elastičnost i zadržavanje vlage.


Snaga obnavljanja od Dermastem-a®

Rani klinički testovi su pokazali dramatične rezultate u samo nekoliko dana nakon nanošenja DermaStem-a®. Značajni rezultati za NEKOLIKO dana!

U nekim slučajevima smanjenje bora je dostiglo više od 75% u 28 dana, za značajnim rezultatima, kao i nekoliko u 7 dana! *

*Rezultati ne mogu biti tipični i neće svi korisnici osetiti iste prednosti


  7 dana 28 dana
Smanjuje fine linije i grube bore
10% 25%
Povećava zadržavanje vlage
10% 30%
Povećava elestičnost
3% 10%


Najbolji sastojci pomešani sa inovativnim SoniPure procesima postaju jedinstvena i moćna formula.

DermaStem® je fuzija boje moke od prirodnih ulja, koja se utapa nevidljivo u kožu. DermaStem® sadrži baršunastu emulziju od najprirodnijih, hranljivih sastojaka u svetu, uključujući:
 • Genestin and Samambaja, zajedno sa 14 koncentrata od bobičastog voća koji su prepuni antioksidanata.
 • Crni Mamaku, Moringa, Shea, i Rosa Mosqueta (divlja ruža) koji se koriste na koži domorodaca iz različitih delova sveta i poboljšavaju izgled kože.
 • Sok Sangre de drago. Sangre de drago (Zmajeva krv) je drvo koje raste u vlažnim tropskim regionima, kao što su Amazonski sliv, Jugoistočna Azija i Zapadna Indija, iako znanje o upotrebi Sangre de drago dolazi prvenstveno iz Amazonskog sliva. Sangre de drago dobija ime od dubokog crvenog soka, koji iscuri iz drveta kada se seče kora. Proantocijanidi, antioksidansi pronađeni u borovoj kori i grožđu, čine skoro 90% osušenog Sangre de drago soka, što ga čini izuzetno zaštitnim sastojkom za Dermastem®.
 • Naš prirodni moćni kompleks - vlastita mešavina od najdubljih sastojaka: AFA, fucoidan, cehami, kakao, kao i aloa i vanila.
 • Iako postoji više od 450 vrsta aloe, koje dolaze iz raznih krajeva Afrike i Južne Amerike, najpoznatija vrsta aloe je Aloe vera. Regerativna svojstva Aloe vere u primeni na koži su poznata vekovima i kroz kulture, kao npr. daleke 4000 godine p.n.e. u Egiptu i dobro su dokumentovana još davne 2200 p.n.e., što je potvrđeno opisima njene upotrebe na Sumerskim glinenim tablicama. U srednjem veku, u Evropi, to je bio glavni tretman za različita stanja kože. Nakon što je plovio u novi svet Kristofer Kolumbo je napisao u svom dnevniku: "Sve je dobro, aloa je na brodu." Sa visokim sadržajem aloe, Dermastem® gradi tradiciju izuzetnih sastojaka za kožu.
 • Poreklom iz Centralne Amerike, Zapadne Indije i Južne Amerike, vanila tradicionalno se koristi u kulinarstvu zbog njenog mirisa, koji je naširoko poznat da budi strast. Kao kakaov, Asteci su tako cenili i vanilin miris, čak su smatrali i da je vanila sveta biljka. Nedavno je dokumentovano da vanila sadrži jedinstvene antioksidanse i da podržava ćelijsku proliferaciju. Upotrebom u Dermastem-u®, vanila pomaže da se popravi jedinstveni, prirodni miris seruma.
 • Naša mešavina od šest citokina pomaže da se podrži sopstveni proces obnavljanja kože.
 • RejuvHyal, sastojak baziran na glukozaminu.


 • DermaStem® ne sadrži ništa veštačko. Bez mineralnih ulja, konzervansa ili petro-hemije. Ništa od navedenog nije deo formule ili prerade. Zvučno-talasna tehnologija za dezinfekciju nazvana SoniPure i hladna obrada, čuvaju osnovne sastojke svake biljke za jedinstvene efekte.

  DermaStem® se izdvaja u svetu proizvoda za negu kože! Otkrijte kako Vam priroda može pomoći da probudite obnavljanje potencijala Vaše kože!

  Pozovite prirodu da bude deo Vaše svakodnevne nege kože.


  DermaStem® je važan deo Vaše svakodnevne nege kože i radi najbolje kada se koristi zajedno sa SE2®, StemFlo® i ST-5.
  Stemtech-ova nauka sada podržava koncept unutrašnje i spoljašnje nege, sa našom izuzetnom linijom dodataka, zajedno sa patentiranim proizvodom za negu kože - DermaStem®.Pitajte nas sada Pozovite nas sada Kontaktirajte nas sada Kupite sada

43 Steps Banner


© 2017 Stemtech HealthSciences Corp - All rights reserved.
SSL site seal - click to verify