Izaberite | Ulogujte se na Back Office
Ray C. Carter, Jr.
Ray C. Carter, Jr.
Predsednik i izvršni direktor
Ray Carter nadgleda strateški pravac i dnevne operacije Stemtech-a, koja je brzorastući direktni prodavac inovativnih proizvoda za ishranu i ličnu negu, sa sedištem u Južnoj Floridi. Sa Carter-om na čelu, Stemtech ubrzano raste, trenutno ima preko 200 radnika, koji podržavaju operacije u preko 50 zemalja, na šest kontinenata. Stemtech je poznat u svetu kao The Stem Cell Nutrition Company® lider u novom načinu wellness-a i razvoju pune linije proizvoda koji poboljšavaju dnevni prirodno-obnavljajući sistem tela, odrasle matične ćelije. U duhu neprestanog usavršavanja, 2016. Godine Stemtech je proširio svoju liniju proizvoda kako bi uključio ECO proizvode koji štite sistem matičnih ćelija tela.

Tokom 17 godina, pre osnivanja Stemtech-a 2005. godine, Carter je bio fokusiran na usmeravanje rasta, i u privatnim i u javnim kompanijama direktne prodaje, od početnika do 500 bogatih firmi, uključujući svetske organizacije u vrednosti od 250 miliona dolara. Tokom svoje istaknute karijere, Carter je pokazao izuzetnu viziju i poslovnu stručnost, koja obuhvata sve aspekte korporativnog upravljanja, uključujući razvoj proizvoda, nabavku, proizvodnju, prodaju i marketing, korporativnu administraciju, informacione sisteme i finansije.

Pod vođstvom Carter-a, Stemtech je izrastao od početnika do značajnog igrača na svetskoj sceni dobijajući nagradu " Zvezda u usponu " od udruženja za direktnu prodaju u 2009-toj godini i Stemtech je imenovan tri puta na listi Inc magazina kao jedna od najbrže rastućih privatnih kompanija, sa sedištem u SAD-u, tokom četiri od šest godina, uključujući poslednje tri zaredom.

Rođen u južnom New Hampshire-u, Carter je diplomirao poslovnu administraciju na Univerzitetu Maine 1985-te godine i diplomirao sa počastima na Southern New Hampshire Univerzitetu sa masterom iz poslovne administracije u upravljanju 1990-te godine. Njegovo znanje jezika omogućilo mu je da se obrati na internacionalnim skupovima Stemtech-a Nezavisnim biznis partnerima i zaposlenima na više jezika.

John W. Meyer
John W. Meyer
Chief Operating Officer
Sa više od 40 godina biznis iskustva u logistici i menadžmentu projekata, lanaca snabdevanja i vođenju osoblja, John nadgleda operacije za globalnu kompaniju Stemtech. Za više od 10 godina u Stemtech-u, podržao je otvaranja više od 51 nacionalnih tržišta kao potpresednik Globalnih operacija pre svog trenutnog položaja.

John je sada odgovoran za globalno upravljanje zalihama na globalnom nivou, kupovinu i transport, ljudske resurse, partnerske službe, treninge, informacione tehnologije, globalne objekte i globalnu proizvodnju nutraceutika, kozmetike i EKO proizvoda.

Mira Gadzala
Mira Gadzala, Ph.D
Stariji potpresednik/ Istraživanje i razvoj
Dr.Gadzala se priključuje Stemtech-u kao vođa inicijative u istraživanju i razvoju tokom naše uzbudljive druge dekade. Ona nam dolazi nakon pet godina kao Predsednik i Osnivač BioCell RejuvenationTM, kompanije iz Floride koja je dostavljala vitamine -kompanijama u razvoju, fitnes klubovima i alternativnim klinikama sa naučnim analizama i personalizovanim velnes programima za revitalizaciju i balans bioćelijskih i metaboličkih funkcija kako bi ispunili zahteve organizma i borili se sa bolestima. Dr Gadzala će biti ključna za razvoj Stemtech-a i nadgledaće sva sadašnja i buduća klinička ispitivanja.

Dr. Gadzala ima 25 godina praktičnog iskustva u biomedicini,istraživanju ortomolekularne medicine i medicini ćelija, kao i ekspertizi u razvoju i promociji novih koncepata istraživanja za proizvodnu liniju dijetetskih proizvoda. Dr Gadzala je takođe autor brojnih brošura, priručnika i članaka objavljenih u SAD I Evropi.

Trenutno je član odbora-sertifikovanih Alternativnih praktičara medicine i nosilac naprednih diploma u Alternativnoj medicini i Ortomolekularnom zdravlju, Mira Gadzala je doktorirala na Holističkoj ishrani sa najvišim počastima 2004. godine i magistrirala na Biologiji ćelija 1976 godine.

Ona je uspešan javni govornik i ima završenu specijalizovanu obuku u toksikologiji i farmakologiji , kliničkoj ishrani , holističkom ljudskom razvoju , ozdravljenju uma / tela , i velnesu , orijentalnim i ajurvedskim perspektivama , i kursevima u ishrani koji se fokusiraju na starenje , mišićno-skeletni sistem , žene, decu i nutritivno lečenje .

Anil Singh
Anil Singh
Potpresednik-Finansije / Globalna kontrola
Anil rukovodi globalnom prodajom u Stemtech-u sa sedištem u našoj glavnoj kancelariji u Floridi. Anil je ovlašćeni ekspert-računovođa za Englesku i Australiju. Pre toga je radio u Price Waterhouse Coopers, CPA.

Anil ima više od dvadeset godina iskustva u finansijskom menadžmentu. Pre njegovog pridruživanja Stemtech-u, zauzima vodeće pozicije u javnim trgovinskim društvima i privatnim kompanijama u proizvodnji i distribuciji. Živeo je i radio u SAD, Australiji i Engleskoj.

Mike Magolnick
Mike Magolnick
Potpresednik- Globalni marketing
Mike Magolnik je 20 godina izvršni direktor, 3 puta najprodavaniji autor i popularni govornik u oblasti marketinga, treninga i strategije brendova. Mike je medijski pionir sa milionima konekcija, fanova i pratilaca. Tokom proteklih 20 godina radio je sa stotinama kompanija, uključujući desetine kompanija koje se bave direktnom prodajom u vezi sa marketinškim planiranjem, društvenim medijima, reputacijom menadžmenta, treniranjem i ukupnim rastom.

Mike je priznati ekspert koji je davao intervjue i pojavljivao se u štampanim izdanjima Wall Street Journal-a, the New York Times-a, American Venture Magazine-a, Direct Selling News-a, Entrepreneur Magazine-a, i The American Business Journal-a. Mike je nedavno bio dvokratni predsednik Mense Severnog Teksasa.

Don Karn
Don Karn
Potpredsednik – sektor ECO proizvoda
Sa industrijskim sposobnostima i upornim duhom , Don Karn se pridružio Stemtech timu sa skoro tri decenije iskustva u mrežnom marketingu i izvršnim prodajama. Pravi veteran u sektoru zdravlja, wellness-a i fitnesa, Don čvrsto veruje u održavanje jake veze između korporacije i polja biznis partnera.

Pre dolaska u Stemtech tim, Don biografiju proširuje impresivnim karijerama u velikim kompanijama za direktnu prodaju, uključujući osam godina iskustva u Avon-u i više od 10 godina u Shaklee - između ostalih. Privukla ga je naša kompanija zbog revolucionarne ishrane vezane za matične ćelije, biznis modela mrežnog marketinga i inovacija. 2016 godine Don je preuzeo vodeću poziciju u Stemtecho-ovom ECO proizvodnom delu. Ovaj novi deo proizvodi inovativne proizvode koji štite matične ćelije od spoljnih toksina, tako što proizvodi Stemtech-a podpomažu matične ćelije iznutra.

Don poseduje master iz biznis administracija sa Lehigh biznis i ekonomskog univerziteta iz Pensilvanije. On je član upravnog odbora asocijacije Network Marketing Professionals, i učestvuje u asocijaciji za Direktnu prodaju, a takođe je I saradnik Networking Times-a.

Yanira Aguayo
Yanira Aguayo
Direktor-Regionalna prodaja i marketing,Amerika
Iskusni profesionalac u razvoju međunarodnih tržišta u velikim kompanijama koje se bave mrežnim marketingom uključujući Jafra Cosmetics, Arbonee i Shaklee, Yanira je došla na prvom mestu u Stemtech kako bi promovisala i podržala rast velikog Španskog tržišta u zapadnoj hemisferi. Njena ekspertiza u strateškom biznis planiranju, razvoju i prezentaciji lokalizovanih programa treninga i stvaranje ubedljivih komunikacionih sredstava dovelo je do značajnog rasta tržišta uključujući Rusiju, Indoneziju i Indiju, kao i širom Latinske Amerike, tokom karijere koja je bila prepuno novih odgovornosti i izvanrednih dostignuća.

Talentovani trener na engleskom i španskom jeziku Yanira ima bačelorat Biznis administracije i finansijskog računovodstva iz Američkog univerziteta u Portoriku i sertificiran je trener AllianceTM-a kao životni i profesionalni trener. U odboru je za istraživanja i Savetu za raznolikost i osnaživanje asocijacije za direktnu prodaju.

Bill V. Panopoulos
Bill V. Panopoulos
Direktor-Regionalna prodaja i marketing, Evropa, Srednji istok i Afrika
Bill Panopulos donosi u Stemtech svoje iskustvo i stručnost zahvaljujući 28 godina iskustva u Direktnoj prodaji. Pomogao je na početku i uspešnom poslovanju Nutrimetics-a, rastuće kompanije tokom 20 godina sa više od 100,000 distributera koji su uspeli da generišu godišnju zaradu od više od 36 miliona evra. Nedavno je bio Generalni menadžer/ Upravljajući Direktor za Yves Rocher u Grčkoj. U Stemtech-u, Bill je zadužen za izgradnju i održavanja našeg tržišta u Evropi, Srednjem Istoku i Africi.

On je akreditovani, sertificirani motivacioni govornik koji je trenirao više od 60.000 ljudi u sferi prodaje, programima usmerenim na prodaju i motivaciju. Bill je inspirativni lider sa velikim sposobnostima u radu sa ljudima i sposobnostima upravljanja i predstavlja osobu koja ceni integritet, poverenje, poštovanje i verovanje.

Po nacionalnosti Grk koji je živeo više od 30 godina u Australiji, Bill tečno govori engleski i grčki. Ima master diplome iz oblasti marketinga, Poslovne administracije, Ljudskih resursa i član je udruženja Generalnih direktora u Grčkoj.

Royston Knowles
Royston Knowles
Generalni direktor-Afričko tržište
Royston poseduje veoma veliko iskustvo od više od 45 godina kao stariji izvršni direktor i član upravnog odbora direktora, radeći kako u lokalnim, tako i u međunarodnim kompanijama u različitim industrijama. Svoju prvu poziciju kao izvršni direktor on dobija sa samo 24 godina. Kao dodatak tome, on ima više od 24 godina iskustva u mrežnom marketingu i direktnim prodajama.

Poseduje veliko iskustvo u oblastima kao što su strateško planiranje, identifikacija i razvoj novih poslovnih mogućnosti širom sveta, spajanja i akvizicije, korporativnih ugovora i sporazuma, poslovne i organizacione strukture, uključujući operativnost i upravljanje projektima, rešavanje problema, dizajn informacionih tehnologija i razvoj, iskustvo u marketingu i prodaji.

Pored svog inicijalnog obrazovanja, Royston pokušava da održi korak sa svim informativnim delatnostima, obilaženjem nekoliko međunarodno priznatih poslovnih škola iz različitih zemalja, kao što su: Univerzitet u Rodeziji, Toronto univerzitet, Kanada; Vits univerzitet u Johanesburgu i Kejp Taun poslovna škola, Južna Afrika, i Harvard u SAD-u.

Ken Muir
Ken Muir
Generalni direktor- Jugoistočna Azija
Ken je bio uključen u direktne prodaje i industriju obuke skoro 30 godina, od kojih poslednjih deset uglavnom u zemljama Azijsko-Pacifičkog regiona. U Stemtech-u, on je preuzeo odgovornost za upravljanje i razvoj našeg tržišta u Indoneziji, Singapuru, Filipinima, Tajlandu i u Maleziji gde je i nastanjen.

Stekao je veliko iskustvo kroz izvršne i konsultantske pozicije sa različitim prodajama/ distributorskim organizacijama u Aziji i Australiji/Novom Zelandu, gde je demonstrirao posebne talente u poljima restruktuiranja rasta, jačanja korporativnih odnosa saradnika i razvoja treninga za lični i poslovni razvoj.

Errol C. Lester
Errol C. Lester
Direktor, Severna Amerika-podrška
Rođen i odgojen u Južnoj Africi, Errol Lester ima više od 20 godina iskustva u upravljanju uspešnih mreža marketing preduzeća. Errol je dokazao stručnost kao lider na svom polju i uspostavio je kancelarije za dve internacionalne kompanije.

Pre njegove trenutne uloge u Stemtech-u, Errol je bio na poziciji izvršnog potpredsednika za AIM International, gde je bio odgovoran za nadgledanje odnosa biznis partnera širom sveta i sprovođenje regionalnih treninga. Drugo značajno iskustvo obuhvata posao na funkciji generalnog menadžera južno-afričkog poslovanja za Sportron International. Errol ima diplomu iz marketinga. Ima status stalnog prebivališta u SAD-u, gde živi sa svojom ženom, koja je univerzitetska profesorka.© 2017 Stemtech HealthSciences Corp - All rights reserved.
SSL site seal - click to verify