Izaberite | Ulogujte se na Back Office


ST5Header

ST-5 / Migrastem je nutritivni dodatak, koji se meša kao piće i koji podržava lakšu migraciju Vašeg unutrašnjeg potencijala tamo gde je potreban.

SFProduct

Prirodno blagostanje sa ST-5


Stemtech je pronašao vrhunski način da podrži Vaš životni stil. Naša formula bez premca, inspirisana najnovijim inovacijama u nauci, pomaže da se održi prirodno blagostanje.

Snaga ST-5

Mi donosimo snagu od ST-5 našim kupcima svaki dan i oni prijavljuju izvanredne rezultate.

Patent na čekanju, moćna i bez premca formula

Patent na čekanju ST-5 sa MigraStem brzo i jednostavno daje dnevnu uravnoteženu ishranu koja vam je potrebna. ST-5 sa MigraStem je napravljen od preko 30 prirodnih sastojaka, vitamina i minerala; može se pohvaliti proteinskim mešavinama bez soje, u novoj nežnoj formuli sa ukusom vanile.

Poreklom iz Srednje Amerike, Zapadne Indije i Južne Amerike, vanila se tradicionalno koristi u kulinarske svrhe, zbog svog mirisa, za koji je opšte poznato da budi strast. Kao i kakao, Asteci su tako cenili i vanila miris da su čak smatrali da je vanila sveta biljka. Nedavno je dokazano da vanila sadrži jedinstvene antioksidanse. U ST-5 vanila savršeno zaokružuje novu kremastu formulu.

Jedan od MigraStem (patent na čekanju, vlastita mešavina jedinstvenih hranljivih materija) elemenata je izvanredna Maca. Maca (Lepidium meyenii), takođe poznata kao Peruanski Ginseng se koristi u Peruu preko 2000 godina. Govori se da su Inka ratnici konzumirali Macu pre odlaska u borbe, koja im je davala njenu legendarnu snagu. U planinama Perua, Maca se konzumira da pomogne telu da se prilagodi velikim visinama. Njena sposobnost da obezbedi energiju, podstiče njenu rastuću potražnju na tržištu, što je čini veoma vrednim sastojkom u ST-5.

Dodatak je pakovan sa punom linijom vitamina A, B, C, D i E, zajedno sa kalcijumom, magnezijumom i cinkom, a smatra se i odličnim izvorom vlakana.

ST-5 sa MigraStem čini prepoznatljivu razliku u svetu dodataka ishrani! Otkrijte kako Vam priroda može pomoći za migraciju Vašeg unutrašnjeg potencijala!

Pozovite prirodu da bude deo Vašeg svakodnevnog načina života
Lako je kao 1 - 2 - 3


Savršeno partnerstvo: SE2®, StemFlo® i ST-5 sa MigraStem

ST-5 je koristan dodatak za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu, koja je važan deo zdravog načina života. Najbolje deluje kada se koristi zajedno sa SE2® i StemFlo čineći ih MOĆNIM TRIOM.Pitajte nas sada Pozovite nas sada Kontaktirajte nas sada Kupite sada

3 Steps Banner


© 2017 Stemtech HealthSciences Corp - All rights reserved.
SSL site seal - click to verify