Izaberite | Ulogujte se na Back Office


SFHeader

StemFlo® je vrhunska kombinacija posebne mešavine enzima i biljaka, koji se smatraju antioksidansima, dizajniran da pomogne Vašem unutrašnjem potencijalu da cirkuliše.

SFProduct
Prirodno blagostanje sa StemFlo®

Stemtech je otkrio revolucionarni način da podrži Vaše blagostanje. Naša jedinstvena formula inspirisana poslednjim inovacijama u nauci je koristan deo Vaše ishrane koja je važna za zdrav način života.

Snaga Stemflo®

Snagu Stemflo® su iskusili i izrazili naši kupci!

Patent na čekanju, efikasna i vlastita formula

StemFlo® je jedini dodatak takve vrste koji je napravljen od mnogih prirodnih sastojaka:

Ekstrakt Gotu Kole , inače poznat kao Centella asiatica, je mala, zeljasta biljka, poreklom iz močvara Azije. Koristi se kao veoma korisna biljka u Ayurvedic, tradicionalnoj Afričkoj i Kineskoj medicini zbog svoje široke primene preko 2000 godina. Gotu Kola se koristi u StemFlo® zajedno sa drugim sastojcima predstavljajući jedinstvenu vrednost.

Ekstrakt Indijskog ogrozda (Amla) iz Indije je kiselo, gorko i oporo voće, veličine trešnje, naširoko poznato u Aziji pod raznim imenima kao što su amla i myrobalan. Smatra se jednom od vrsta voća sa najvećom koncentracijom vitamina C. U Indiji, amla drvo se smatra svetim i njeno i voće i lišće se intezivno koriste u Ayurvedic medicini.

Enzimi koji se koriste u StemFlo® dolaze od fermentacije matrice iz kompleksa povrća sa mikroorganizmima Aspergillus oryzea. Različita hrana se fermentovala u raznim delovima sveta preko 6000 godina. I danas je u srcu mnogih kultura pravljenje sira, piva, kiselog kupusa, hleba, jogurta i mnogih drugih delikatesa. Pored obezbeđivanja širokog spektra mikroorganizama, fermentisana hrana takođe pruža širok spektar enzima, takođe poznatih po svojim prednostima.

Limun je jedna od malobrojnih vrsta voća koje je prodrlo u svaku kulturu i smatra se izuzetnim voćem. Limun je prvobitno razvijen kao ukrštanje između limete i citrona, i smatra se da je orginalno nastao u Kini ili Indiji, pošto se uzgaja u ovim zemljama oko 2500 godina. Limun je predstavljen Evropi i Severnoj Africi od strane Arapa koji su ga doneli u Španiju u 11. veku. Krstašima, koji su pronašli ovo voće da raste u Palestini, pripisuju se zasluge za dovođenje limuna i u druge zemlje širom Evrope. Kao i mnoge druge vrste voća i povrća, limun je u Ameriku doneo Kristofer Kolumbo na njegovom drugom putovanju u Novi svet 1493. godine i od 16. veka se gaji na Floridi. Kasnije u 20. veku je dokazano da je kora limuna izvor velikog broja antioksidanasa, polifenola i bioflavonoida, kao što je hesperidin, kao i da je poznat kao kofaktor vitamina C.

Kljuka su solidni ostaci grožđa nakon istiskivanja za sok. Ona sadrži kožu, kašu i seme od voća. Stari Grci i Rimljani su bili poznati po korišćenju korisnih svojstava od kljuka pravljenjem vina na način da se vodi dodaje kljuka i onda se fermentuje. Kljuka od grožđa se dodaje u StemFlo® zbog njenog sadržaja u širokom spektru jedinstvenih jedinjenja kao što su polifenoli i anticijanidi.

Indijski šafran (Kurkuma) je rizom koji pripada porodici đumbira, suštinski raste u Indiji, gde se tradicionalno koristi hiljadama godina. Kurkuma ima mnogo primena u Ayurveda medicini. Iako kurkuma sadrži veliki broj bioaktivnih jedinjenja, ona je uglavnom poznata po njenom sadržaju u kurkuminu, koji je dokazan da ima širok spektar svojstava.

Kakao prah je osušeno i potpuno fermentisano masno seme od Theobroma cacao. U kulturi Maja, kakao je smatran svetom hranom i verovalo se da daje snagu telu a da uzdiže dušu. Danas je kakao sve više priznat širom sveta zbog njegovog visokog sadržaja polifenola i drugih antioksidanasa. Iako se uzgaja u mnogim regionima sveta, kao Zapadnoj Africi, Stemtech je pažljivo odabrao kakao prah iz Perua, gde se proizvode neki od najkvalitetnijih kakaa na svetu.

Crna ribizla je drveni žbun poreklom iz Centralne i Severne Evrope, kao i Severne Azije, sa malim, sjajno-crnim plodovima, koji se razvijaju u gomilama, duž stabljike. Bobice crne ribizle su bogate vitaminom C i jedinstvenim polifenolima. Ekstrakti koji se dobijaju iz bobica se smatraju moćnim antioksidantima.

StemFlo® se razlikuje od tradicionalnih dodataka! Kupci izražavaju svoje zadovoljstvo svaki dan! Otkrijte kako priroda može pomoći Vašem unutrašnjem potencijalu da cirkuliše!

Pozovite prirodu da bude deo Vašeg svakodnevnog načina života
Lako je kao 1 - 2 - 3


Savršeno partnerstvo: SE2®, StemFlo® i ST-5 sa MigraStem

Stemflo® je koristan dodatak za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu koja je važan deo zdravog načina života. Najbolje deluje kada se koristi zajedno sa SE2® i ST-5 sa MigraStem čineći ih MOĆNIM TRIOM.Pitajte nas sada Pozovite nas sada Kontaktirajte nas sada Kupite sada

3 Steps Banner


© 2017 Stemtech HealthSciences Corp - All rights reserved.
SSL site seal - click to verify